Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

1 KG Witte Hazelnoten Geblancheerd

€ 15,95 (inclusief btw 6%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 167-541
Omschrijving

Herkomst Turkije

Witte geblancheerde hazelnoten zijn licht geroosterd om ze te ontdoen van de vlies. Ze zijn perfect als snack onderweg of als vieruurtje. Hazelnoten bevatten veel eiwitten en een laag vetgehalte. Mix ze samen met onze andere rauwe noten om je eigen heerlijke notenmix te creëren. Je kunt ze natuurlijk ook in stukjes hakken en als heerlijke toevoeging verwerken in je bakproducten of salades. Hazelnoten zijn verder volwaardige vleesvervangers en dus zeer geschikt voor vegetariërs.

Gezondheiseffecten

Hazelnoten bevatten bijna 91 procent enkelvoudige onverzadige vetten en minder dan 4 procent verzadigde vetten. Meer dan 30 notenstudies hebben aangetoond dat een hoog niveau van enkelvoudige onverzadigde vetten mede verantwoordelijk is voor een reductie van zowel bloeddruk als LDL cholesterol niveaus indien hazelnoten geconsumeerd worden als onderdeel van een dieet met weinig verzadigde vetten.

Verder bevatten hazelnoten aanzienlijke hoeveelheden eiwitten, vezels, ijzer, fosfor, vitamines B1, B2, C en E, folium en vele andere essentiële voedingsstoffen. Het eten van gezonde en smaakvolle hazelnoten in plaats van snacks met minder voedingsstoffen heeft veel gunstige gezondheidseffecten.

Wij verkopen ook bruine hazelnoten.